Gesprekken

Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact met u te hebben om met u in gesprek te gaan over uw kind. Wij willen met u delen hoe wij ervoor zorgen dat uw zoon of dochter met plezier leert. In september is er een informatieavond voor alle ouders. Rond de herfstvakantie is er een gesprek over de ontwikkeling van uw kind. Wij bespreken dan de verwachtingen die u heeft van school en wij van u. Wij hebben 2 rapporten, een winter- en een zomerrapport. Rapportgesprekken zijn er in februari en juli.

U bent natuurlijk altijd welkom iets te vragen aan of te zeggen tegen de leerkracht van uw kind. De meest handige tijd hiervoor is na schooltijd. Wilt u een uitgebreid gesprek, dan kunt u beter een afspraak maken, zodat de leerkracht alle tijd voor u heeft.

Kijken in de klas

Uit onderzoek blijkt dat ouderbetrokkenheid een belangrijke succesfactor is bij de ontwikkeling van uw kind. Wij hebben regelmatig een moment waarbij wij u uitnodigen in de klas om eens te komen kijken. De kinderen zijn reuze trots en u krijgt zo goed zicht op waar uw kind mee bezig is op school.

Bekijk hier al het nieuws