Terug naar overzicht

Mijn eerste maanden als directeur.

Mijn hart ligt in het onderwijs. Als kind wist ik al dat ik op een school wilde werken. Daarnaast ga ik nog lang niet met pensioen. Mijn plan is juist de rest van mijn leven met kinderen te blijven werken. Ik geloof in kinderen en ik geloof ook echt in de kracht en de invloed van een hele goede leerkracht op een hele goede school. Op een school kan je echt het verschil maken voor een heleboel kinderen. Wij als team werken aan de toekomst van de kinderen op Loep. Als voormalig leerkracht heb ik altijd genoten van mijn tijd voor de klas. Nu ben ik sinds november gestart als directeur op basisschool Loep. 

Ik ben gestart met een onderzoekende fase. Het leren kennen van mijn collega’s, de leerlingen, maar ook veel ouders heb ik al ontmoet. Ik heb een eerste indruk van de school gekregen waarbij steeds duidelijker is geworden hoe het nu gaat bij ons op Loep.

Het gaat er mij niet om of je de beste bent. Het gaat erom of je beter bent dan gisteren. Laten we zorgen dat we elke dag leren. Dit geldt voor onze kinderen, maar ook voor onszelf. Elke dag weer een stapje verder.

De komende periode zullen wij als team onze visie op leren verder aanscherpen. Gaan we inzetten op duidelijke doorlopende leerlijnen van groep 1 naar groep 8 en zorgen wij dat onze kinderen elke dag weer beter zijn dan gisteren!

Ik heb mij direct welkom gevoeld op Loep. Iedereen bedankt voor jullie fijne welkom.

Met vriendelijke groet,

Jennifer Hoppe-Jaspers
Directeur basisschool Loep