Schoolvereniging sporten en cultuur

Wil je lid worden van de schoolvereniging? Dat kan!!

Schrijf je in voor gitaarles (woensdag)- free running/ HIPHOP (maandag)/ Zaalvoetbal (woensdag)/ fotografie (maandag)
Beste ouders/verzorgers,

Een groot voordeel van de Wijkschoolvereniging is dat de sport- en cultuuraanbieders naar de wijk komen, waardoor de kosten voor deelname en het volgen van lessen in vergelijking met een normale vereniging lager zijn.

Let op! De inschrijving vindt digitaal plaats! Wijkschoolvereniging Groenoord heeft een website waar alle belangrijke informatie te vinden is. Om uw zoon of dochter aan te melden, gaat u naar
https://sites.google.com/site/schiedamwsv/groenoord

Jeugdfonds Sport en Cultuur
Graag willen we u op de hoogte stellen van het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Dit fonds maakt het mogelijk dat kinderen uit gezinnen waar weinig geld is, in de bijstand of schuldsanering zitten kunnen sporten en lessen op kunst- en cultuurgebied kunnen volgen. Er kan een aanvraag gedaan worden voor een bijdrage van €225 (Sport) of €450 (Cultuur) per kind per cursusjaar. Het toegekende bedrag wordt direct betaald aan de sportvereniging of instelling waar het kind les heeft. Meer informatie kunt u terug vinden op https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/zuid-holland/ of vraag het aan de leerkracht op school.

Heeft u vragen over de Wijkschoolvereniging stuur dan een e-mail naar wsvgroenoordgemeenteschiedam@gmail.com.

Bekijk hier al het nieuws