Peuterspeelzaal

Peuterspeelzaal De Toverfluit

Vanaf 2,5 jaar is uw kind van harte welkom bij onze peuterspeelzaal. Hier kan uw zoon of dochter een aantal dagdelen per week komen spelen, vriendjes maken en zich alvast voorbereiden op de basisschool.

We hebben anderhalve groep met vaste pedagogisch medewerksters. Elke 6 weken werken zij met een leuk thema wat is afgestemd met de school. Alle dagen van de week zijn wij bezig met de ontwikkeling van kinderen en hoe wij de kinderen kunnen helpen verder groeien.

De peuterspeelzaal is niet geopend in de schoolvakanties en is 2, 3 of 5 dagdelen per week. Vijf dagdelen meedoen, is alleen mogelijk als uw kind staat ingeschreven bij Loep en u in bezit bent van een indicatiebrief van het consultatiebureau.

U bent altijd welkom om eens een kijkje te nemen bij de peuterspeelzaal. Wilt u inschrijven voor de peuterspeelzaal kan dit via www.komkids.nl of u kunt langskomen voor een inschrijfgesprek in de ochtenden tussen 8.30 uur en 12.00 uur.

Bekijk hier al het nieuws